Godt nytt år!

Godt nyttår!

Igjennom året har vi gitt dere dekning av svært mange ulike saker, og et av høydepunktene for oss var dekningen av Tech·Ed 2004. Programmer.no som det er i dag, er resultatet av en sammenslåing av sidene tidligere kjent som Sourcecode.no og Windows.no, samt den Programmer.no som eksisterte på det tidspunktet. Denne sammenslåingen fant sted i mai, og vi har jobbet svært mye med Programmer.no etter dette.

For at Programmer.no skal blomstre trenger vi tilbakemeldinger fra deg om hva det er du ønsker å se på Programmer.no i fremtiden. Vi er veldig åpen for forslag fra deg som leser, og vi oppfordrer deg til å komme med dine idèer i forumet. Om det finnes programvare du vil se omtaler av, om det er enkelte ting du ønsker å lese guider til, eller om du rett og slett har andre idèer, så gi oss et ord.

Hva som skjer på Programmer.no i 2005 er derfor veldig opp til deg som leser. Da gjenstår det bare for meg som ansvarlig redaktør for Programmer.no å ønske deg et riktig godt nytt år på vegne av nettverket, og vi håper at du er med oss neste år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen