TEST: Godsaker for ørene
Test

Godsaker for ørene

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Argon HA1

Argon HA1

• Mål: 11 x 5 x 8 cm
• Vekt: 0,5 kg
• Pris: 1200 kroner

HA1 er en solid forsterker av beskjeden størrelse. Den er enkelt og greit konstruert med en inngang for signalkabler, valg mellom high og low gain, ekstern strømforsyning og en volumkontroll av god kvalitet.

Rimelig inngangsbillett til hi-fi

HA1 spiller med en klarere og litt hardere lyd enn Corda Swing. Dette låter meget bra med for eksempel klaverinnspillinger via Sennheiser HD600. Samtidig oppleves lydbildet som smalere enn på Swing, og den lille eksterne strømforsyningen gjør at forsterkeren mangler noe av den tyngden og autoriteten man får med større forsterkere utstyrt med solide ringkjernetrafoer.

Men for all del, dette er mye kvalitet for pengene. Dersom kjøpet av en nuforce uDAC gir mersmak, kan man koble DAC-en til HA1 og oppleve en mer nøytral og detaljrik lyd med bedre instrumentseparasjon.

Med Grado SR225i blir lyden litt for skarp i kantene etter vår smak. HA1 mangler også noe av frasparket til Corda Swing. Denon AH-D2000 trives imidlertid godt med denne forsterkeren.

Oppsummering

HA1 gir en åpen og fin lyd med Sennheiser HD600, men kan låte i hardeste laget med lystklingende Grados. Dette er absolutt et godt kjøp med de rette hodetelefonene. Ta en tur innom Hi-Fi Klubben og prøv forsterkeren med ditt hodesett før du bestemmer deg.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen