Godlyd for Ipoden?

Bose er ikke akkurat kjent som den produsenten som lanserer produkter i tide og utide. Ifølge produsenten selv har det tatt flere år å utvikle den nye Sounddocken. Den første Sounddock-modellen kom på markedet tilbake i 2004.

Vi snakker her om et høyttalersystem for bruk med Ipod og Ipone, definitivt i den dyrere enden av skalaen. Selve enheten er med sine 8,4 kilo hele tre ganger tyngre enn tidligere Sounddocker, men er likeve ganske kompakt med sine 22 x 43 x 24 cm (HxBxD).

Vekten skyldes særlig det innebygde basselementet, som sammen med de to kombinerte diskant- og mellomtoneelementene ("Twiddler") skal presterere den hittil beste lydkvaliteten fra et høyttalersystem av denne typen. Det har iallfall vært målet til Bose, men om de har lykkes gjenstår å høre.

Innmaten til systemet
Innmaten til systemet
(Klikk for større bilde)

Boksen har innganger for strøm (transformator innebygget), linje-inn (3,5 mm minijack) og en kompositt-utgang for å vise videor eller bilder fra Ipoden/Iphonen på TV-en.

Fjernkontroll medfølger, men Bluetooth-støtte er ekstrautstyr. Dersom du ønsker å kunne spille av musikk trådløst fra Ipoden/Iphonen via Bluetooth, krever dette en ekstra investering på en snau tusenlapp ($149).

Prisen i USA er satt til voksne $600, som trolig betyr en pris her til lands et sted rundt 4500 kroner. Sounddock 10 blir tilgjengelig på verdensbasis senere denne måneden.

(Kilder: Ecoustics, Cnet, Fastcompany.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen