Gode tall for Telenor

Bilde - Telenorlogoen

Analytikere har tidligere gjettet på svak nedgang hos Telenor. Men Telenor slo nok engang de fleste analytikerenes forventninger.

Telenors driftsinntekter eksklusive gevinster i andre kvartal 2004 ble 15,3 milliarder kroner. Det er en økning på 16,1 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Inntektsveksten er hovedsakelig knyttet til vekst i mobiloperasjonene og konsolideringen av Sonofon i Danmark.

"Vi kan registrere god inntektsvekst og en solid resultatforbedring der våre internasjonale operasjoner er i god fremgang. Det er også spesielt gledelig å kunne konstatere både solid kundevekst og økt bruk pr. kunde i det norske mobilmarkedet, et marked som er preget av hard konkurranse og av prisreduksjoner som kommer kundene til gode," sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas.

Fasttelefoni er noe av det som trekker Telenor opp. Innen mobiltelefoni i utlandet scorer Telenor godt. Telenor har i utlandet en enorm kundevekst, men likevel var faktisk analytikerenes forventninger innen mobiltelefoni høyeret enn resultatet.

Driftsinntektene innen mobiltelefoni endte på 7,21 milliarder kroner mot ventet 7,947 milliarder kroner.

"For året under ett forventer vi fortsatt positiv resultatutvikling sammenliknet med fjoråret og fortsatt vekst i driftsinntektene, spesielt fra våre internasjonale mobilvirksomheter, der flere markeder erfarer sterk kundevekst," sier Baksaas

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen