Gode podcast-tips

Det er mange som brukes Itunes for å finne aktuelle podcaster, men det blir ofte overveldende stort tilbud å bla gjennom. Her er en blanding av både teknologi og humor, hvor de fleste vil finne noe som passer.

Cranky Geeks
Navnet sier vel egentlig det meste. John C. Dvorak er en skikkelig grinebiter og med jevne mellomrom setter han seg ned med en gjeng andre teknologisynsere og mener i det vide og det brede om et aktuelt tema. Dvorak ender som oftest opp med å skjelle ut paneldeltakerne, og bruker mest tid på å fotelle dem hvor feil de tar. Definitivt underholdende.
Cranky Geeks

This Week in Tech
Nå er vi over på de vesentlig mer seriøse podcastene, og This Week in Tech er mer eller mindre anerkjent som det beste alternativet for seriøse teknologinyheter. Her er det salig blanding av hva som har skjedd i løpet av den siste uken, og opphetede debatter om teknologiens verden.
This Week in Tech

Downloadable Content
Hvis du ikke allerede er fast leser av den fantastiske tegneserien Penny Arcade, så anbefaler vi at du starter umiddelbart. Duoens podcast om dataspill er også hysterisk festlig, samtidig som den gir et intelligent skråblikk på hva som skjer i spillindustrien.
Penny Arcade

The Onion Radio News
Jeg har alltid vært en stor fan av gærningene i den falske avisen The Onion, og gjengen er ikke noe mindre morsom å høre på, enn å lese om. Her kan alt skje, og det eneste som er sikkert er at vært eneste show er en bisarr og hysterisk opplevele.
The Onion

Business Week
Det høres kanskje kjedelig ut å lytte til den tørre gjengen i verdens mest anerkjente businessmagasin, men der tar du helt feil. Ikke er de tørre, det kommer frem mye informasjon som kanskje ikke egnet seg på trykk, og man får en kjapp oppdatering hva som skjer i verden, samt litt rykter fra finansmiljøet.
Business Week

Alle de overnevnte podcastene er tilgjengelig gratis via Itunes.

Har du noen andre favoritter? Del de med oss under.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen