Guide

Godbiter for skrivebordet

I denne guiden får du tips om hvordan du kan få et mer spennende skrivebord i Windows. Det kan være utseende av ulike slag eller enklere tilgang til nyttige funksjoner.

Vær imidlertid klar over at slike effekter gjerne krever ekstra ressurser fra PC-en, og kan føre til at maskinen blir tregere. Dette avhenger selvsagt av hva slags effekter du eventuelt installerer og hvor kraftig PC-en din er i utgangspunktet.

Dersom du er ute etter tips og gode råd om hvordan du kan øke ytelsen i Windows, finnes allerede en egen guide for dette.

Vær også klar over at enkelte av programmene i denne oversikten innebærer noen endringer i registreret i Windows. Dette gjelder spesielt programmer som fører til større endringer av skrivebordet i Windows. Uansett, du bruker programmene på eget ansvar.

Dersom du skulle angre på endringer kan du bruke funksjonen Systemgjenoppretting via Start, Kontrollpanel, Sikkerhetskopierings-og gjenopprettingssenter i Windows. Her kan du gjenopprette systemfiler og innstillinger før et gitt gjenopprettingspunkt. I tillegg kan et være lurt å ta sikkerhetskopi av viktige data før du eventuelt setter i gang.

Vær også kritisk til hva du laster ned av gratis programmer. Gratis programvare er en kjent måte å spre skadelige programmer på. Det finnes tilleggsprogrammer som kan brukes til å sjekke om det er trygt å laste ned fra nettet, eksempelvis Siteadvisor.

Vi har valgt å dele opp oversikten i forskjellige kategorier, men kategoriene går mer eller mindre inn i hverandre. Noen ganger er ikke grensen så tydelig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen