God sommer!

Både på DVD, CD og kino-fronten begynner man å merke at sommerferien nærmer seg. Derfor velger vi i Kulturo å skru ned hastigheten litt i sommer, noe som betyr at vi kommer til å gå fra å publisere syv saker daglig til en sommerpuls på minst fire. Vi lover dog allikevel at vi skal levere mye bra stoff, se bare hva som kommer:

Festival!

Vi fortsetter å skrive anmeldelser av både aktuelle plater og DVD-er. I tillegg kommer det en del filmer i sommer, blant annet ny Batman-film, og vi skal fortsatt være helt i norsktoppen på antall anmeldte kino-filmer, også i sommerferien.

I likhet med våre lesere, skal også Kulturo på festival! Dessverre gikk Quarten dukken, men vi skal rapportere fra blant annet Roskilde- og Hove-festivalen. Så følg med, følg med, her kommer det festivalrapporter, bildegallerier og anmeldelser.

Trailere, klassisk og ripping

Selv om det er sommer, skal vi også fortsette med de faste spaltene våre. Helgens anbefalinger og Ukens kinopremierer er blant de mest leste sakene våre, og vi kommer også til å publisere topplistene og klassiker-sakene våre utover sommeren.

I tillegg til alt dette kommer det flere feature-saker. Og vi har allerede mye bra stoff du kan kose deg med i sommer. Les for eksempel om filmtrailerens historie, eller ta en kikk på vår guide til festivalsommeren. Blir det dårlig vær, kan du ta fatt på oppgaven med å digitalisere musikksamlingen din, eller du kan fordype deg i vår artikkelserie om klassisk musikk for dummies.

Nyt været, finn fram solkremen, og fortsett å bruk Kulturo som din kilde kultur-Norge. Vi ønsker alle våre lesere en god sommer!

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen