Test

God søknad

Testresultater

LG G7000

Testresultater

LG G7000

Dette er telefonen for oss som liker enkle, forståelige menyer og som fascineres av gode fargebilder i lomma. Prisen ventes å bli rundt 3.500 kroner, noe som er litt for dyrt til at jeg vil anbefale å kjøpe en telefon uten multimedia MMS idag. Det forringer ikke denne telefonen, men gjør at LG kan få startvansker i det nordiske markedet.


Det er nesten provoserende at LG kommer med så enormt bra fargeskjermer – uten at de støtter sending av MMS. Men bevares, er ønsket å få en telefon som gir bra bilder på surfing via gprs, så er dette svaret.


LG revolusjonerer ikke brukervennligheten av menyer, men er et hakk bedre enn konkurrentene på dette området. Bortsett fra når det gjelder de mer intrikate innstillingene for GPRS og WAP. Der er det like uforståelig som alle andre. Denne må settes opp av leverandøren om det skal være noe håp om å gjøre annet enn å ringe med den.


God Lyd

LG har allerede en gang imponert med bra lyd. Det gjør de med denne telefonen også. Den har mange fryktelig dårlige ringelyder, som alle, men en serie med sviskelåter som lyder så bra at vi ikke har lyst til å ta telefonen når den ringer. Blant annet Morgenstemning og Dovregubbens hall – begge av Grieg.


I tillegg til fire piltaster, er det fem andre direktetaster, pluss volumkontroll. I tillegg til dette kan et langt trykk på enkelte taster få frem funksjoner du ønsker å ha rett under fingrene. Dette gjør det til en telefon som er hurtig å bruke.


Målgruppe:

Dette er for oss som liker enkelt forståelige menyer og som fascineres av gode fargebilder i lomma. Prisen ventes å bli rundt 3500 kroner.

 

G7000

Skjerm: Farge/65.000 farger

Ringesignal: Polyfonisk (40)/Vibrasjon

Spill: Black jack, Othello

Vekt: 95 g

Mål (LxBxD) mm: 88x45x21,5

Standbytid: 200 timer

Taletid: 2,5 timer

GPRS: Ja

HSCSD: Nei

WAP: 1.2.1

Innebygd kamera: Nei

MMS: Nei

Nett: Dualband

Ordbok: Ja, Ezitext

Antenne: Innebygd

Bakgrunnsbilder: Ja

Skjermsparer: Ja

Telefonbok: 255 navn

Tilkobling: IR

USB: Nei

Radio: Nei

Produsentens spesifikasjoner

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen