God jul!

Alternativ tekst mangler

Nå senker julefreden seg atter en gang over vårt landstrakte land – og vi benytter anledningen til å ønske alle våre lesere en riktig god jul. Naturlig nok blir aktiviteten her på Hardware.no i noe lavere i julen enn ellers. Det betyr likevel ikke at det ikke skjer noenting.

Forumet er som alltid døgnåpent, enten du trenger hjelp, vil vise frem ditt nyeste case mod-prosjekt, lese andres tester av produkter, eller annet.

Prisguiden blir også oppdatert daglig, med de ferskeste prisene på data-hardware og andre elektronikk-produkter. Skulle du ikke ha svidd av nok kroner på årets julegaver, er det nok av fristelser i prisguiden.

I vårt guider-arkiv finner du mange godbiter. Flere av artiklene er noe eldre av dato, men fortsatt aktuelle den dag i dag. Artikler som Hvordan fungerer hovedkortet?, Anatomien til en PSU - del 1 og Bygg PC-en selv inneholder mye spennende og nyttig informasjon.

Vi kan også nevne bruktmarkedet, hvor det stadig blir lagt ut brukte produkter til salg, og du kan legge ut dine egne ting for salg – helt gratis.

Da gjenstår det bare å ønske alle lykke til med årets julefangst av fersk data-hardware.

God jul!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen