God jul!


(Bilde: iStock/lucato)


Da er det nok en gang på tide for oss alle å ta en velfortjent pust i bakken. Julen er igjen over oss.

For Hardware.nos del, i likhet med resten av Hardware-nettverket, har det vært en fantastisk høst. Leserrekordene har blitt slått på rekke og rad, og på Hardware.no toppet det seg i uke 50 med over 168 000 unike norske lesere (kilde: TNS Gallup).

Vi er svært takknemlige for at så mange bruker oss, men vet vi har veldig mye å gå på fortsatt. Neste år skal vi forbedre oss mange hakk! Det første du kommer til å merke er et nytt design. I tillegg skal vi øke de redaksjonelle ressursene, slik at vi kan produsere flere tester, guider og annet helt egenprodusert materiale. Forresten, ikke glem å gi oss ris (evt. ros?) i forumet.

Når det gjelder julen og romjulen, blir aktivitetsnivået på redaksjonell plass her på Hardware.no noe lavere enn ellers, men det betyr så visst ikke at vi ikke har noe å by på.

Forumet tar naturligvis aldri pause og er åpent døgnet rundt. Får du kanskje penger til jul? Da kan du sjekke i prisguiden hvor du får mest for pengene dine. Prisguiden tar nemlig heller ikke ferie. Det gjør heller ikke bruktmarkedet, hvor du kan kvitte deg med ditt gamledatatustyr. For du får jo nytt til jul?!

Vi håper alle får en fredelig jul sammen med sine. Ikke forspis deg på julemat og husk at fysisk aktivitet ikke nødvendigvis er skadelig.

God jul!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen