go-l.com stenger dørene

Den amerikanske nettbutikken go-l.com laget mye oppstyr da de åpnet sin butikk i september i fjor. Med tilsynelatende eksotiske produkter, inkludert enda ikke lanserte og ukjente teknologier, lokket de innbydende nettsidene trolig mange til kjøp.

Liebermann Inc., som står bak go-l.com, fikk mye pepper for sin forvirrende markedsføring, og mange mente å kunne bevise at butikken drev med juks og fanteri. En egen nettside ble blant annet dedikert til å belyse Liebermann og go-l.com sin virksomhet. Fra en rekke hold er det spekulert i og fremsatt beviser på at nettsiden langt på vei var en "hoax" - spøk.

Likevel har butikken tilsynelatende også hatt fornøyde kunder, men nå ser det ut til å være slutt. I en pressemelding på sin hjemmeside opplyser go-l.com om at driften opphører, grunnet den økonomiske situasjonen.

Ifølge pressemeldingen vil go-l.com gjøre sitt beste for å oppfylle plasserte ordre. Fra andre hold rapporteres det samtidig om kunder som har betalt for varer, men ikke fått de levert. Det spørs om ikke disse nå må se langt etter varene sine.

(kilder: go-l.com, X-bit labs, plex.us)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen