Gmail utvider betatesting

Gmail er foreløpig i en såkalt lukket betatestingsfase, der alle brukere må ha mottatt en invitasjon fra noen som allere har en Gmail-konto. Tidligere har Gmail tildelt brukere 6 slike invitasjoner en stund etter man opprettet sin Gmail-konto. I løpet av helgen har de aller fleste blitt tildelt 50 nye invitasjoner, et tegn på at Google nå utvider betatestingen.

Gmail er svært attraktiv på grunn av den store lagringsplassen man får. Totalt får du 1GB til rådighet, noe som vil holde svært lenge for den gjennomsnittlige bruker. Til å være en web-basert tjeneste er Gmail også svært rask, mye på grunn av at stort sett hele systemet er skrevet i JavaScript som blir kjørt i nettleseren din, og ikke på serveren.

Kontoer på Gmail er gratis, og Google finansierer prosjektet ved å vise tekstannonser til høyre for e-posten du leser. Annonsene vil være relevante for det som står i e-posten, takket være Googles søketeknologi.

Mange spekulerer naturligvis på om Gmail snart er ferdig, og denne utvidelsen av betatestingen kan gjerne tyde på det. Google har ikke komt med noen slippdato for Gmail, så det kan godt være lenge til Gmail kommer ut av betastadiet.

Brukerne av forumet vårt har lenge drevet donert bort slike invitasjoner til Gmail. Om du har lyst på en Gmail-konto, kan du se på denne tråden i forumet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen