Gmail sliter fortsatt

Mandag fortalte vi om brukere som opplevde at deres e-postmeldinger og kontakter i Googles Gmail-tjeneste ble slettet, eller på en annen måte ikke tilgjengelige for brukerne. Andelen berørte brukere skal nå være ytterligere nedjustert til 0,02 prosent av brukermassen, men det er fortsatt mange som er berørt.

Det skal nå være klart at meldinger som ble sendt i tidsrommet fra søndag kl. 06:00 PST (kl. 15:00 norsk tid) til mandag 02:00 PST (kl. 11:00 norsk tid), ble slettet, men som tidligere nevnt skal dette problemet ikke gjelde alle Gmail-brukere.

Google legger ut fortløpende oppdateringer om denne saken på google.com, og problemet er fortsatt ikke fikset, det vil si det finnes fortsatt brukere som ikke har fått sine e-postmeldinger tilbake.

Nå har Google lagt ut en melding på sin blogg, og søkegiganten lover å rydde opp, det vil si brukerne skal få sine meldinger tilbake, men at dette vil ta tid.

Feil i programvareoppdatering

Google forklarer fadesen med en programvarefeil som gjorde at e-postmeldinger ble slettet. Dette skal ifølge Google ha skjedd i forbindelse med oppdatering av programvare som brukes til å lagre meldinger. Google har nå gått tilbake til den eldre versjonen av den aktuelle programvaren, slik at normal drift kan fortsette. Det skal være tatt sikkerhetskopi av alle slettede meldinger, og selskapet driver altså nå med å gjenopprette disse, noe som tar lenger tid enn ventet.

(Kilde: Gmail Blog)

Kommentarer (14)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen