Gmail med 2GB lagring

Gmail ble lansert for nøyaktig 1 år siden i dag, og var da den første leverandøren med 1GB lagringsplass. Mange trodde da den ble lansert at det var snakk om en aprilspøk, men når noen dager var gått skjønte de fleste at det var snakk om en virkelig lansering.

På fremsiden til Gmail står det at de gjerne ønsker å utvide tjenesten til å ikke lenger ha noen øvre lagringsgrense, men de fant fort ut at dette var umulig. Derfor nøyer de seg med å øke begrensingen til 2GB, noe som vil holde for de aller fleste.

Og for å gjøre den økningen til en større begivenhet, har de nå startet en opptelling, som begynte på 1000MB, og vil ende opp på 2000MB mot slutten av dagen. Innboksen din har like stor plass til rådighet som opptellingen er kommet til. Senere kommer Google til å øke størrelsen på innboksen etterhvert som de får mer kapasitet.

Samtidig har Google også introdusert rikt tekst i e-poster, en funksjon som gjerne vil appellere til personer som er glade i farger og skrifttyper. Denne funksjonen fungerer svært raskt, og vil nok bli satt pris på av svært mange.

Gmail vil fortsette som en lukket beta-test en stund fremover, og selskapet har ikke kommet med noen indikasjoner på når beta-stempelet vil bli fjernet. Om du er interessert i en Gmail-konto, kan du få en invitasjon på ulike sider på nettet, blant annet her.

Kilde: Gmail

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen