Glitter-Krzr på vei

Alternativ tekst mangler

Designeren Peter Aloisson har gjort det til et levebrød å smykke telefoner med diamanter. Han har tidligere laget diamantversjoner av både Sony Ericsson t68 og og Nokia 8210. Nå har den diamantelskende designeren kastet seg over Motorolas designtelefon Krzr K1.

Resultatet er Krzr White, Krzr Leopard og Krzr Roma. Prisene på telefonene vil variere etter hvor mange, og hvilken type edelstener som er brukt. Aloissons tidligere kunstverk har kostet helt opp mot 1,3 millioner dollar, som tilsvarer over åtte millioner norske kroner.

At målgruppen til de spesiallagde diamantversjonene ikke er mannen i gata sier seg selv, men de som har alt unntatt en skinnende Razr K1 vil nok finne den interessant.

Mye gull og glitter
Det er for øvrig ikke uvanlig å lage luksusutgaver av mobiltelefoner. Vi har tidligere skrevet om produsenten Goldvish, som har spesialisert seg på å lage telefoner med gull og edelstener. Produsenten er kanskje mest kjent for modellen Unique, som har en prislapp tilsvarende 27 norske årslønner. I et noe lavere prissegment finner du diamantversjonen av Motorola Slvr, til en halv million , mens de som bare har 30 000 kroner til overs kan skaffe seg den billigste versjonen av Nokia Vertu.

(Kilde: Gizmodo, Mobile Review, Aloisson)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen