Glitrende håndfri

En ting er sikkert: Det er alt annet enn enkelt å finne julegave til kvinnen i ditt liv. For mange av oss menn består førjulstiden av hvileløs vandring i kjøpesentre på desperat jakt etter den perfekte gaven. Derfor skulle vi ønske vi kunne fortalt våre mannlige lesere om dette nye hodesettet før jula satt inn.

Pama P7008 er nemlig noe så unikt som et blåtannhodesett som har kvinner som målgruppe. Nå skal vi ikke skjære alle jenter over én kam, men hvis kjæresten din liker litt "bling-bling" er dette settet for henne.

Det nye hodesettet kommer i rosa og er spekket med diamantimitasjoner. Ørebøylen er av den bøyelige typen som kan formes etter øret. Det følger også med en snor slik at din kjære kan ha hodesettet rundt halsen når hun ikke bruker det.

Pamas hodesett støtter blåtann versjon 1.2, og veier 12,7 gram. Det innebygde batteriet holder i følge produsenten til fem timers taletid og 200 timers hviletid. Det mest overraskende er imidlertid prisen. P7008 koster nemlig ikke mer enn omtrent 600 kroner (£47,95) uten frakt eller andre avgifter.

Hvis det nærmer seg bursdag eller jubileum, eller kanskje du bare vil overraske din kjære, får du kjøpt det nye hodesettet fra Solware.co.uk.

(Kilder: Gizmodo.com, RedFerret)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen