Glinsende nytt fra Sony Ericsson

Alternativ tekst mangler
Z610i kommer i rosa, svart og blått. (Foto: Sony Ericsson)

 

Alternativ tekst mangler

 

Sony Ericsson Z610i
September 2006


Dimensjoner: 9,45 x 4,9 x 1,9 cm, 110 gram

Teknologi: GSM 900, 1800, 1900, GPRS klasse 10, 3G
Blåtann v2, MMS, e-post, wap 2.0 xhtml, A2DP (trådløs stereo)

Maskinvare: Batteri; ukjent, 16 MB internminne, 64 MB M2-minnekort

Skjermer: TFT, 262 000 farger, 176 x 220 piksler, OLED, monokrom, 128 x 36 piksler

Kamera: 2 megapiksler, frontkamera

Øvrig: Mp3-spiller, Java MIDP 2.0

Pris: Rundt 3000 kroner

For to uker siden presenterte vi ryktebilder av det som skulle være Sony Ericsson Z610i. Nå viser det seg at bildene var ekte, og Sony Ericsson har i dag lansert den nye kamskjelltelefonen.

Detaljene viser at Z610i er en ganske alminnelig 3G-telefon med ganske alminnelige spesifikasjoner. Men Sony Ericsson har denne gangen lånt litt fra Sonys designavdeling.

Utsiden av telefonen er nemlig speilblank, og skjuler en OLED-skjerm som er usynlig når skjermen ikke lyser. Dette minner veldig om skjermløsningen på enkelte av Sonys Walkman-spillere.

Z610i har ellers de fleste funksjonene du forventer av en noenlunde oppdatert 3G-telefon i dag. Bortsett fra EDGE, som ville gitt deg høye datahastigheter utenfor 3G-dekning.

Standardskjerm
På innsiden av lokket sitter en TFT-fargeskjerm på to tommer, med oppløsningen 176 x 220 piksler og en fargedybde på 262 000 farger. Dette er slett ikke det beste du kan oppdrive i dag, men burde til gjengjeld føre til at telefonen bruker litt mindre strøm.

Over skjermen sitter et frontkamera, som kan brukes til blant annet videosamtale. Bak telefonen finner du det vanlige kameraet med to megapikslers oppløsning. Dette mangler autofokus.

Z610i har støtte for alle meldingsfunksjoner, inkludert push-e-post, noe som sørger for at du slipper å aktivt hente posten din selv. Denne funksjonen krever at du har en e-posttilbyder som støtter push-e-post. Telefonen har også et innebygget bloggverktøy, slik at du kan laste opp oppføringer til bloggen din rett fra mobilen.

Minnekort
Som vanlig på de fleste Sony Ericsson-telefonene, har Z610i støtte for minnekort. Det følger med et Memory Stick Micro-kort på 64 MB i eska, men dette kan utvides med inntil 1 GB, noe som nesten er nødvendig om d skal bruke telefonen som mp3-spiller.

Telefonen markedsføres som en designtelefon. Sony Ericsson skriver at Z610i har en "tykkelse på kun 19 millimeter og en speilblank overflate likner den et smykke." Den middels tykke telefonen kommer i rosa, blå og svart, og vil i følge pressemeldingen komme i butikken allerede i september.

På neste side kan du lese Sony Ericssons pressemelding.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen