Glemte å levere tilbake film – arrestert ni år senere
(Bilde: Fox Carolina/montasje)

Glemte å levere tilbake film – arrestert ni år senere

Kvinnen (27) hadde glemt å levere tilbake en VHS-film med Jennifer Lopez.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den 27 år gamle Kayla Michelle Finley fra South Carolina, USA, dro til politistasjonen for å anmelde en som fulgte etter og trakkaserte henne. Der ble hun imidlertid selv lagt i jern, og måtte sitte bak lås og slå i 24 timer, skriver Cnet News og Ars Technica.

Hvorfor? Da Finley var 18 år hadde hun lånt filmen Svigermonster på VHS – det videoformatet som kom før DVD. Hun var på flyttefot i samme periode, og hadde derfor helt glemt å levere tilbake filmen til butikken Dalton Video. Purringene som hadde blitt sendt til hennes forrige adresse hadde hun heller ikke mottatt.

– Jeg er ikke kriminell!

Politiet må jo ha tenkt at rettferdigheten seiret, da Finley plutselig etter 9 år lot seg arrestere – uten at de selv måtte løfte en finger for å etterforske saken.

– Jeg leide ikke filmen i den hensikt å beholde den. På den tiden måtte jeg flytte ut av staten på grunn av min manns jobb, og ærlig talt glemte jeg alt om den filmen, noe jeg tipper flere kan kjenne seg igjen i. Jeg er ikke kriminell, men Pickens County sherriffkontor fikk meg definitivt til å føle meg kriminell, skrev Finley selv på Facebook i etterkant av hendelsen.

Finlay slapp ut av varetektsfengslingen 24 timer etter å ha betalt en kausjon på 2000 dollar (12 000 kroner). Nå vil hun ifølge Cnet News "kjempe" mot sheriffkontoret, uten å spesifisere nærmere hva det innebærer.

Videobutikken er nedlagt for lengst, så det er politiet som følger opp kravet fra 2005.

I fjor fikk en 9-åring Ole Brumm-maskinen din beslaglagt:
Fikk antipirater på nakken etter nedlastningsforsøk »

(Kilder:Cnet News, Ars Technica, IMDb.com, Fox Carolina)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen