Glemsk Photoshopbruker?

Med dette trekket som zCover har lansert, slipper macbrukere å bry seg med å huske alle mulige snarveier i Photoshop versjon fem og oppover. Det har alle snarveiene trykket på de aktuelle tastene og er laget av silikon som bare er to tredels millimeter tykt. I følge produsenten skal det passe perfekt over tastaturet og holde seg på plass der. Tastaturtrekket passer som sagt Mac, men ikke Mac USB-tastatur eller gamle Mac Pro-tastaturer. I USA selges trekkene for 50 dollar stykket, men tilgjengelighet og pris i Norge er ikke kjent. Vi vet heller ikke om det vil komme i PC-utgave for oss som har fordommer mot Mac, men det er vel i grunnen lite trolig, på grunn av den manglende standardiseringen av PC-tastaturer.

PS! Med et slikt trekk trenger du ikke lenger være redd for å helle cola eller andre drikkevarer i tastaturet, som enkelte av våre forumbrukere har prestert, for det er selvsagt vanntett. Og ikke nok med det, det er faktisk også maskinvaskbart og dermed det eneste datatutstyret du villig vekk låner bort til mor.

Er løpet kjørt for de som bruker bærbar Mac og plaier å glemme Photoshopsnarveiene? Neida, selvsagt ikke! Firmaet XSKIN lager lignende trekk for Apple laptops, i tre farger. De fås i sort med hvite ikoner, blank/hvit med sorte ikoner, eller sort med fargede ikoner.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen