(Bilde: Microsoft)

Glem QWERTY-tastaturet, dette er et DJ-tastatur

Microsoft viste frem uvanlig Surface-tilbehør i går.

Microsoft slo på stortromma i går og slapp både Surface 2 og Surface Pro 2 i går, i tillegg til drøssevis av tilbehør til de nye nettbrettene. De slapp blant annet flere tastaturer som kunne skryte av å både være tynnere og mer nøyaktige, i tillegg til å by på ting som bakbelysning.

Microsoft stoppet imidlertid ikke der, og slapp i tillegg et spesialdesignet tastatur kalt Music Cover, som fungerer som både en skjermbeskytter og et musikkverktøy. 

Spesiell layout

Music Cover er rett og slett en plate på størrelse med framsiden av Microsofts nye nettbrett, og akkurat som den andre skjermdekslene festes den til nettbrettet med magneter. Den har 16 programerbare flater på høyresiden for å gi deg rask tilgang til instrumenter og lyder.

Venstresiden er forbeholdt avspillingsknapper og avlange områder som skal fungere som skyvespaker for volum og overganger. 

Se det i aksjon

Det er ikke mange som har prøvd det sære produktet ennå, men i en liten reklamesnutt fra Microsoft forteller DJ-en i nu-metall-bandet Linkin Park Joe Hahn at det er et strålende produkt. Det han liker best er den lave læringskurven, og at hvem som helst kan skjønne umiddelbart hvordan DJ-tastaturet fungerer. Du kan se den lille videosnutten under: 

Flere journalister har fått leke seg med Microsofts nye nettbrett: 
— Surface 2 er for tykt og tungt for et nettbrett »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen