Gled dere gutter

Spillet Tomb Raider fikk mange unge menn til å gå av hengslene da det første spillet kom ut. Ikke nødvendigvis så mye på grunn av handling og action, men på grunn av de yppige formene til hovedkarakteren Lara Croft. Det vet produsentene å utnytte og her er den nyeste versjonen av den populære spillhelten.

23-årig gymnast

Denne gangen er det 23 år gamle Alison Carroll som trer inn i den minimale drakten. Det er i anledning lanseringen av den kommende spillet Tomb Raider: Underworld at Eidos ser sitt snitt til å la den unge gymnasten fronte spillet.

Selv er Carroll glad for å få muligheten til å stille opp i rollen som den populære hardtslående eventyreren.

-Dette er en fantastisk mulighet og jeg ser virkelig frem til å leve meg inn i Laras verden. Jeg kan fortsatt ikke tro at de valgte meg til å ta rollen som Lara, jeg kan ikke vente. Dette er drømmejobben. Jeg har alltid ønsket å være en actionfigur og jeg håper jeg kan bruke mine gymnastiske evner til å utføre Laras stunt, sier Carroll, ifølge The Telegraph.

Om ikke erfaringen som gymnast holder så vil Carroll også gå gjennom et militært treningsopplegg, et våpenkurs og et lynkurs i arkeologi. Her skal det ikke stå på kunnskapene for å gjennomføre den nye rollen.

Her kan du se flere bilder av den nye Lara.

Det nye spillet har planlagt lansering i november.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen