Glamour fra Samsung

Samsung kunne torsdag presentere en helt ny telefon rettet mot europeiske kvinner med sans for glamour og glitter. Etter å ha hatt en rekke telefoner rettet mot kvinner tidligere, blant dem E530 og A400, så er E500 en videreutvikling av disse med mer glitter og stas enn tidligere. Selv om E500 kan mer enn bare å ringe og sende sms, så er det ingen tvil om at det her er utseendet som skal selge.

Som bildene ganske ettertrykkelig understreker, så er E500 ment å være en eksklusiv telefon. Hele designet er preget av små detaljer og elegante linjer, med høydepunkt rundt den ytre skjermen som kan brukes som et lite speil. Samsung selv skriver i sin pressemelding at telefonen er inspirert av Botticellis "Fødselen av Venus".

Mens tidligere Samsung-telefoner har kommet med funksjoner som BMI-måler og menskalkulator, har Samsung denne gang valgt vekk de noe kontroversielle funksjonene til fordel for mer uskyldige effekter. For eksempel skal brukere av E500 kunne legge på forskjellige hårfrisyrer på portrett, og på den måten finne ut om frisyren egner seg eller ikke.

I tillegg til de mer jenterettede løsningene kan E500 skryte på seg en 1,8 tommers internskjerm med oppløsning på 176 x 220 punkter, innebygget mp3-spiller og et kamera som kan ta bilder i en oppløsning på 1,3 megapiksler. Med 80 MB internminne skal brukeren både ha plass til et stort bildealbum pluss noen av favorittsangene. Men siden telefonen ikke har plass til minnekort vil den ikke egne seg stort som erstatning til mp3-spilleren - snarere et supplement.

E500 er ellers en trippelbåndstelefon, og kan fint brukes i USA såvel som Europa, Asia og Afrika. EDGE-støtte er på plass, slik at nedlasting av data går ikke blir noe problem, om det gjelder epost eller wap-nettsider.

E500 skal i første omgang slippes på det russiske markedet i andre kvartal. Deretter skal det europeiske markedet stå for tur, uten at Samsung vil presisere hvilke land det er snakk om. Om vi får se E500 på det nordiske markedet er dermed uvisst, og en avgjørelse som trolig ikke er tatt på det nåværende tidspunkt.

Pris på E500 er heller ikke kjent. Amobil vil komme tilbake med mer informasjon så snart det foreligger.

(Kilder: Akihabara)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen