Glad i mote og design? Her der beste mobilene for deg!

Vi sier ikke at alle pene og moteriktige mobiltelefoner er ubrukelige. Det ville blitt som å si at alle blondiner er dumme – og det ville neppe falt i god jord hos redaksjonens lyshårede piker.

Hva er egentlig en motemobil, og hvordan kan vi definere hvilke mobiltelefoner som passer best som et smykke og trendy tilbehør? Vi har valgt ut et knippe mobiltelefoner ut fra kriterier vi mener er selvsagte for å passe inn i kategorien dum og deilig.

Det siste året har det dukket opp en rekke forskjellige designmodeller fra de allerede godt kjente mobilprodusentene. I tillegg har designere som Vertu, Escada og Versace gått sammen med mobilprodusenter for å lage eksklusive, moteriktige mobiltelefoner til svimlende summer.

Ettersom de færreste her hjemme brenner av flere millioner på en mobiltelefon, er vi pent nødt til å holde oss til lekre materialer, sisseleringer i metallflater, artige formfaktorer og selvsagt – speil!

Som seg hør og bør kommer flere av designmobilene med egne matchende vesker – har du først en moteriktig mobiltelefon ville det jo vært ille om du måtte stappe den ned i en for trang bukselomme eller en veske som overhode ikke matchet.

Vi har valgt å plukke ut modeller som er mulig å få kjøpt i landets mange mobilforretninger, og har derfor også måttet ekskludere både de ekstravagante designmobilene fra utlandet og de modellene som ikke enda har rukket å finne veien til butikkhyllene.

Her er de utvalgte lekkerbiskene:

Siemens CL75
En av de billigste motemobilene du kan få tak i er foldemobilen CL75. Ikke bare kommer den i mange forskjellige farger og mønstere, men den har også et hemmelig våpen enhver trendy og motebevisst person setter pris på – nemlig et speil. Når du åpner mobilen fungerer hele skjermen som speil slik at du kan sjekke frisyren, sminken og at toppen sitter som den skal.

Motorola RAZR V3 Rosa
Du kan få tak i V3 i langt flere farger enn rosa, men akkurat nå velger vi å holde oss til nettopp den denne. For hva er vel mer perfekt for en rosagal jente enn å ha rosa mobiltelefon til å matche alle de sukkersøte, rosa klesplaggene. Nå er kanskje hvitt sommerens farge, men det er liten tvil om at også rosa vil gå igjen på mange sommerkjoler og korte skjørt.

Uansett hvilken farge du skulle finne på å velge, er Motorola RAZR V3 en lekker foldemobil, og tynn nok til å passe i stort sett alle sommerens minimale plagg.

Klikk her for å leste testen!  

LG KG800 – Chocolate

Det er riktignok ikke noen sjokoladeplate i virkeligheten, men LGs Chocolate er en svært smakfull mobiltelefon allikevel. Skyvemobilen har en lekker, svart overflate med rødglødende ikoner som lyser opp når de berøres. Tastaturet ligger skjult under skjermen, men også dette er lekkert når det skyves frem for å skrive tekstmeldinger eller slå inn nummer.

Chocolate er LGs første designmobil i serien Black Label og har allerede rukket å stikke av med flere priser. Og hvis du er rask kan du være blant de første som sikrer seg denne godbiten.

Klikk her for å leste testen!  

Nokia 8800
Vi kommer ikke utenom Nokias sølvblanke penisforlenger. Da vi i høst hadde en stor test av designmobiler var panelet skjønt enige om at ingen andre mobiltelefoner kunne måle seg med den elegante skyvemobilen fra Nokia. Ja, den er upraktisk, men strengt tatt er det vel ikke så veldig mange moter som går for å være spesielt praktiske – med mindre gummistøvler og joggesko er moteplagg.

Nokia 8800 er opprinnelig sølvfarget, men dersom du ikke er så glad i sølv er det fortsatt håp. Det er ikke ekte bling-bling før du kan få tak i gullvarianten – og som RAZR V3, får du også Nokia 8800 i gull.

Klikk her for å leste testen!

Nokia 7380
Vi har prøvd å finne frem til mobiltelefoner både menn og kvinner synes er lekre, trendy og stilige, men Nokia 7380 tror vi nok utelukkende frister kvinner. Med utsøkte materialer og utseende som en liten mascara er dette telefonen for deg som liker å bli lagt merke til. Som Siemens CL75 er skjermen på 7380 et speil når telefonen ikke er i bruk – og dermed svært praktisk å ha med på byen.

Å ringe og skrive SMS er riktignok ikke like praktisk, og vi tror de færreste orker å bruke 7380 som den eneste mobiltelefonen – i alle fall hvis de bruker mobilen til mer enn å bare speile seg i skjermen.

Klikk her for å leste testen!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen