Glad i fotball? Hils på AS

Mener du at mp3-spilleren skal gjenspeile noe av deg selv? Mange mener det, og mp3-bransjen går stadig nye veier for å appelere til folks personlighet. Blant de mer eksteme finner vi mp3-spilleren Shiro AS, som har form og design som en fotball.

Med en diameter på 3,7 cm er ikke Shiro AS den tynneste mp3-spilleren vi har sett. Mens det er svært populært å henge mp3-spilleren rundt halsen for tiden, så vil nok kanskje ikke dette være tilfelle med AS, med mindre du ønsker å gi inntrykk av å være statist i Star Trek. Og nei, dessverre, Shiro AS kommer ikke ikledd ballstoff.

Rent spesifikasjonsmessig har ikke AS heller så mye å stille opp med. 1 GB internt flashminne er etterhvert blitt standard i disse dager, det samme har FM-radio, stemmeopptaker og USB 2.0-støtte også. Det eneste iøyenfallende er den blå, lekre OLED-skjermen og en spilletid på hele 10 timer.

Dessverre får vi ikke se noe til Shiro AS her til lands med det første. Mp3-spilleren er forbeholdt Singapore, og vil trolig ikke finne veien nordover med det første. Men skulle du ha kjennskap til en Singaporsk nettbutikk, kan du alltid få deg den mest originale mp3-spilleren på byen.

(Kilder: mobilemag, cNet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen