Gjorde rent bord på Billboard-utdelingen

Nylig gikk prisutdelingen Billboard Awards av stabelen i USA. Udelingen gikk bedre for noen enn andre. Den som har størst grunn til å være fornøyd med utdelingen, er R&B-dronningen Mary J. Blige. Hun stakk nemlig av med hele ni priser.

Alternativ tekst mangler
Blige har ingen grunn til å se sur ut etter prisraset hun har opplevd.

Den 35 år gamle sangerinnen vant blant annet prisen for beste R&B/Hip Hop-artist og beste kvinnelige R&B-artist. Albumet "The Breakthrough" skaffet henne også prisen for årets R&B/Hip Hop-album, skriver CNN.com.

Ikke høydepunktet

Men skal vi tro Blige selv, oppnådde hun høydepunktet i karrieren sin for flere år siden. Hun anser nemlig perioden hvor hun overvant sine personlige konflikter og lagde albumet "No More Drama" i 2001 som det beste som har skjedd henne.

- Jeg skjønte at hvis jeg ikke elsker meg selv, så vil ingen gjøre det. Ingen kan elske meg mer enn jeg selv gjør, skal hun ha sagt til pressen etter årets Billboard-utdeling.

Flere priser

Det var for øvrig noen priser til overs for andre artister også. For eksempel vant 17 år gamle Chris Brown prisen for årets beste artist, årets mannlige artist og årets artist.

Også artisten Rihanna stakk av gårde med en pris, nemlig prisen for beste sangerinne. Du kan lese mer om prisutdelingen på nettsidene til Billboard.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen