Gjør TV-en om til et fotoalbum

TV-programmene vi ser på distribueres via forskjellige plattformer her til lands, og fiber er en av disse. Altibox lanserte tidligere i år lanserte et komplett fotballtilbud av Tippeligaen, og nå kommer de med en ny tjeneste – Memory – som gir deg mulighet til å sikkerhetslagre bilder og andre dokumenter. Samtidig kan du benytte flatskjermen din som fotoalbum.

Tjenesten Memory rulles ut i disse dager, og her kan du altså lagre opptil 5 GB med bilder, dokumenter, filmer eller musikk direkte på Altiboxs egne servere. Dersom de 5 GB som er inkludert i basispakken ikke er tilstrekkelig kan du betale for ekstra lagringsplass. Eksempelvis kan du utvide kapasiteten til 60 GB mot 79 kroner per måned.

Via PC
Altibox benytter som nevnt fiber for å overføre både TV-signaler og internettbruk. For å kunne benytte deg av tjenesten Memory, må du først aktivere tjenesten via kundepåloggingen på nett. Deretter kan du gå inn og laste over bildene du ønsker å lagre sentralt hos Altibox.

Med internett fra Altibox får du samme opplastningshastighet som nedlastningshastighet, hvilket betyr at opplastningen av de bildene, dokumentene eller filmen du skal lagre går fort. Minimumshastigheten er per i dag 10 Mbit.

Flatskjermen som fotoalbum
Når bildene er lastet over til den sentrale lagringsparken til Altibox vil du kunne gå inn via dekoderen din for å se på bilder. Dermed har du gjort om flatskjermen din til et fotoalbum, der både familie og kjente for eksempel kan se på årets feriebildefangst.

- Gjennom Memory-tjenesten kombinerer vi tv og internett i et nytt produkt. Vi skal fortsette å lage nye tjenester hvor vi kobler sammen de ulike produktene vi har i Altibox. Fotoalbum på tv-en og fotballportalen som vi lanserte tidligere i år er bare begynnelsen, sier administrerende direktør Eirik Gundegjerde i Altibox AS.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen