Gjør seg klar for "Iphone 2009"

Iphone 3G kan få en oppfølger. (Foto: Apple)
Iphone 3G kan få en oppfølger. (Foto: Apple)

Neste måned skal Apple etter sigende lansere en ny Iphone-modell, Iphone 2009. Og i den anledning vil Apple gjerne bli kvitt lageret med Iphone 3G-eksemplarer.

Derfor har selskapet nå gjort det mulig for USAs innbyggere å bestille Iphone direkte gjennom Apples egne nettsider, og dette i tillegg med gratis frakt. Det er imidlertid fortsatt ingen vei utenom et abonnement hos operatøren AT&T, som selger Iphone i USA.

Den kommende lanseringen fra Apple skal i følge Boy genius report være svært så beskjeden. En bruker på det kinesiske nettstedet Weiphone har imidlertid lastet opp det som skal være et skjermbilde fra den kommende Iphone-modellen. På skjermbildet avsløres en del av telefonens spesifikasjoner.

Iphone 2009

Hvis informasjonen på bildet stemmer, skal Iphone 2009 ha 256 MB internminne (RAM), sammenliknet med 128 MB, som Iphone 3G har. I tillegg skal du kunne få den nye telefonen med lagringskapasitet opptil 32 GB. Iphone 3G har en makskapasitet på 16 GB.

Iphone 2009 skal ha et 3,2 megapikslers kamera med autofokus, digitalt kompass og innebygget FM-radio.

Surfebrett?

For øvrig ryktes det at Apple har planer om å lansere et surfebrett med en 9,7 tommer stor skjerm. Dette vil imidlertid ikke skje før senere i år.

(Kilde: Boy genius report, GSM Arena)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen