Gjør PC-en nyttårsfin

Folk er forskjellige. Noen av oss kan ganske enkelt ikke få nok jul, og har allerede begynt å planlegge høytiden for 2011. Andre igjen har ikke engang julepynt nok til å kunne dekorere en Grandiosa-eske.

Men uansett om du hører til den ene eller andre ekstremiteten - eller for den saks skyld ligger midt i mellom - har du alltids muligheten til å gå for et digitalt alternativ for å få den riktige stemningen.

Bruk et tema
Vi har skrevet om temaer i Windows 7 tidligere, men for deg som trenger å friske litt opp i hukommelsen er altså et tema en fil som fikser på Windows' utseende med for eksempel nye bakgrunner, farger eller lyder. Å laste ned og bruke et tema er enkelt, og et kjapt alternativ til å lete rundt på nettet etter gode skrivebordsbakgrunner.

Derfor kan det være greit å vite at Microsoft har snekret sammen fire kjekke tema-pakker for deg som trenger en ekstra dose jule- og/eller nyttårsstemning. Disse har dessverre ennå ikke funnet veien til de norske sidene for Windows 7-temaer, men kan fritt lastes ned fra de amerikanske.En bunke bakgrunner med julelys og -stemning har du i Holiday Lights-pakken. Er engler din greie får du litt av dosen din med Snow Angels. Hvis du på ingen måte lei snø eller kulde kan du kose deg med Winter-temaet. Og er det egentlig nyttår og raketter du ser fram til, er nok Fireworks-pakka best.

Trenger du mer informasjon om hvordan du finner, legger til eller fjerner temaer, kan du sjekke ut artikkelen Kulere Windows med et klikk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen