Gjør N73 om til N73 Music Edition

Alternativ tekst mangler

Er du en av dem som kjøpte en Nokia N73, og følte deg litt snytt da Nokia lanserte N73 Music Edition? Da bør du få med deg dette: Du kan gjøre om en N73 til en N73 Music Edition på noen få strakser.

Det eneste du trenger å gjøre er å få Nokias programvareoppdatering til å tro at telefonen din er en Music Edition. Før du leser resten bør du imidlertid ha i tankene at en slik oppdatering sannsynligvis vil føre til at du mister garantien på telefonen din.

Prosessen innebærer nemlig at du endrer produktkoden til telefonen. Dette må gjøres ved hjelp av et program som reprogrammerer en streng i telefonens minne. Så snart du har endret til samme produktkode som N73 Music Edition har, er det bare å logge seg på Nokias oppdateringstjeneste, og laste inn programvaren til N73 Music Edition.

Oppdateringen gir deg riktignok ikke større minnekort eller fjernkontrollen som følger med Music Edition-telefonene, men mp3-spilleren vil fungere likt som på Music Edition-telefonen. Fjernkontrollen AD-41 og et minnekort på 2 GB kan du imidlertid kjøpe utenom for omtrent 600 kroner tilsammen.

Hvorvidt denne metoden vil fungere på de andre Music Edition-telefonene N70 og 5500 er uvisst.

Dersom du har lyst til å prøve deg, finner du en oppskrift hos GSMhosting.com. Dersom du er redd for telefonen din, anbefaler vi deg å la være.

Mer informasjon om Music Edition-trikset finner du i forumet til AllAboutSymbian.com.

(Kilde:Mobilemag.com, Allaboutsymbian.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen