Gjør klar for Windows Phone 7

HTC HD7 kommer på markedet i England 18. oktober, viser en produktoversikt fra Engelske O2. Nå forsterkes antakelsen av en ny lekkasje, som viser at det også skal være tilbehør å få kjøpt fra slutten av neste måned.

Ikke på norsk
Etter det Mobilen erfarer, gjør norske butikker seg klare til å ta imot telefonen mot slutten av oktober. Windows 7-mobilene skal være klare, men produsentene venter på at Microsoft skal gi endelig klarsignal.

Mye tyder på at Windows 7-mobilene blir lansert med engelsk operativsystem, og at en norsk versjon av OS-et først vil være klar om noen måneder. Kunder som kjøper Windows Phone 7 med engelsk operativsystem vil kunne oppdatere til norsk versjon når denne foreligger. Den engelske versjonen vil høyst sannsynlig også ha norsk ordliste.

Makes sense

En video som angivelig viser brukergrensesnittet HTC Sense på Window 7 er også tilgjengelig på Youtube. Om videoen er ekte skal være usagt. Microsoft har tidligere gitt uttrykk for at de ikke vil tillate alternative brukergrensesnitt på nye Windows 7. Det vil i så fall være synd, for som videoen viser er det mulig å få dette til å se riktig lekkert ut. (Artikkelen fortsetter under videoen).- Kommer snart
HTC vil ikke bekrefte at HD7 kommer i oktober, men sier de vil komme med en kunngjøring om Windows 7 i løpet av nær fremtid. – Vi har hele tiden sagt at vi jobber tett med Microsoft, og det har vi gjort siden de første Windows-mobilene ble lansert, sa selskapets leder, Peter Chou under lanseringen av selskapets nye Android-mobiler i London denne uken.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen