Gjør klar for Cebit

Alternativ tekst mangler

Nok en gang skal messehallene like utenfor Hannover fylles med utstillere og besøkende med interesse for IKT. Dette året ventes 6350 utstillere fra 70 land og nær en halv million besøkende.

Utstillerne spres over et trettitalls haller med et totalareal på drøye 310 000 m2. Hallene er delt opp i ulike kategorier alt etter bransje. F.eks. er enkelte av hallene dedikert kommunikasjon, andre inneholder utstillere innenfor digitale løsninger, mens andre igjen er dedikert styring av informasjonsprosesser.

For oss er nok hallene innenfor samlebetegnelsen "digital equipment & systems" de mest interessante. Denne kategorien utstillere okkuperer totalt åtte av hallene på messeområdet, og inkluderer underkategorier som PC/bærbar, grafikk og lyd, kabinetter og kjøling, skjermer og hjemmeunderholdning.

Som for tidligere år vil Hardware.no være til stede på Cebit og rapportere fortløpende om produktnyheter og annet spennende som skjer. Skal vi tro ryktene vil det nemlig skje spennende saker på Cebit - blant annet lanseringen av Nvidias GeForce 7900 GTX.

Torsdag 9. mars kl 09.00 åpnes altså dørene på Cebit. Messen pågår frem til og med onsdag 15. mars og er åpen til klokken 18.00 hver dag.

Vi kommer tilbake med rapporter fra Cebit så fort messen er i gang.

(Kilde: Cebit)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen