Konkurranse

Gjør klar for Akams julekalender 2007

Også i år har leverandører og produsenter av fotorelatert utstyr sett at Akams julekalender er stedet å være, og donert premier som aldri før. Så her er det mange harde pakker som kan havne under juletrær.

I morgen braker det løs!
I morgen braker det løs!

De antakelig mest ettertraktede premiene kommer nær julaften, men vi legger inn flere gullkort før det også. Som i fjor, så slutter vi ikke til jul. Fikk du ikke det du ønsket deg, har du også i år mulighet til å vinne premier hele romjula igjennom.

Vi vil ikke røpe for mye om hva som er premier, men med 31 luker og verdier for over 120 000, gir det en snittpris på ca 4000 kroner. Toppremiene i år er de beste vi noen gang har hatt, og antakelig blant de fineste i alle julekalendere som finnes der ute.

Som tidligere år, er premien hver dag ett eller flere produkter vi har fått fra en produsent, distributør eller forhandler, og vi stiller dere noen spørsmål om produktet. Svarer du riktig, er du med i trekningen. Vinneren blir vanligvis offentliggjort neste dag, eller senest innen et par dager.

Ansatte i Hardware Online, eller deres nærmeste familie kan ikke delta.

Lykke til alle sammen. Vi har ikke planer om å sitte igjen med noe når året er slutt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen