Gjør et varp i Trondheim

Vi har blitt tipset om at Japan Photo i Trondheim arrangerer fotomesse i helgen, nærmere bestemt 11-13 juni. Den er med andre ord allerede godt i gang. På messen i Munkegata 35 får du imidlertid ikke bare de vanlige messetilbudene som vi for ikke lenge siden har sett i både Oslo og Bergen, men også en del regelrette røvertilbud på utgåtte modeller.

Klikk bildet for PDF med messetilbud.
Klikk bildet for PDF med messetilbud.

Fujifilm Z10fd for kun en krone stykket er det billigste, men deretter kommer Fujifilm Z20fd for en tier, eller Ricoh R5/R6 for en hundrings. På videofronten selges Sony DVD 7e for 500,- og Sanyo HD1 for en tusenlapp. På alle disse tilbudene gjelder først til mølla, og kun en per kunde. Selvsagt er det ikke snakk om det beste som er å få på markedet, men som kamera til ungene eller til å ha liggende i bilen som dokumentasjonsmulighet om uhellet skulle være ute, burde de duge.

Mange produsenter er til stede, og meldinger tyder på at de også er åpen for å gi gode pakketilbud på ting og kombinasjoner som ikke er spesifikt nevnt i listen over messetilbudene (PDF).

Og apropos messetilbudene i PDF-filen, har vi fått vite fra Japan Photo at det desverre har sneket seg inn en trykkfeil i brosjyren. Det er Canon EF 70-200mm f/2.8L USM som er på tilbud for kr 10999,-, og ikke IS-versjonen som det står i listen.

På slike messer som denne går det selvsagt an å gjøre riktig så gode kjøp, men man kan også lett la seg blinde av øyensynlig gode tilbud, og ende opp med å gjøre innkjøp man angrer på. Da kan det være en fordel å sjekke prisnivået i vår produktguide på forhånd.

Alt dreier seg imidlertid ikke om tilbud og priser, for her har du muligheten til å snakke med ulike leverandører og få informasjon om hvilke produkter som er rett for deg. Her finnes representanter fra Canon, Sony, Casio, Fotosentralen (Pentax, Lensbaby, Manfrotto, Sandisk, Lowepro, etc) og Scandiafilm (Tamron, Hoya, Hama, etc), samt Olympus og Farnes (Leica og Lastolite). De to sistnevnte vil også være til stede på lørdagen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen