Gjør du det slik fortsatt?

Lister er noe de fleste av oss bruker i hverdagen - handlelister, huskelister, ryddelister og så videre.

Med CloudList til Android kan du enkelt holde styr på alle dine lister, og ikke minst: dele dem med familie og venner.

Mange muligheter
Hvis du er en flittig bruker av notat-apps på mobilen er ukens app midt i blinken for deg. Brukergrensesnittet er enkelt, men tiltalende, og det å sette opp lister går som en lek.

Hvis du for eksempel skriver en handleliste og legger inn noen varer, kan du huke av i appen når du har plukket melk, ost og cola. På den måten er du sikker på å ikke glemme noen av varene på handlelista.

Dette er imidlertid bare toppen av isfjellet for hva CloudList har å by på.

Se også: Ny uke, nye apps i applikasjonsbutikkeneDel med venner
Det som gjør denne appen eksepsjonelt bra er at du kan dele de listene du vil med venner eller familiemedlemmer som også bruker CloudList. Dette gjør du ved å invitere dem via e-post, og når de samtykker dukker de opp i vennelista di.

Da kan du for eksempel dele handleliste og ryddeliste med den eller de du bor sammen med. Ser du at det mangler noe i kjøleskapet kan du legge det til lista.

Et annet bruksområde kan være å anbefale filmer og TV-serier til vennene dine - og visa versa. En funksjon i CloudList lar deg også gi vurderinger på punktene, så hvis du liker en av anbefalingene kan du gi en tommel opp.

Andre ting kan være å anbefale gode viner, lage en liste over tidenes beste fotballspillere og kjøre avstemning blant venner, liste opp ny og kul musikk eller lignende. Kun fantasien setter begrensninger for hva slags lister du kan dele med dine venner.

Brukes ofte
En Nettavisen-leser anbefalte denne appen for et par uker siden, og etter at jeg lastet den ned har jeg brukt den flittig. App-en er både nyttig og underholdedne, og det er lett å holde orden i listene. Du kan for øvrig oppdatere listene på PC-en din i tillegg, ved å klikke deg inn på http://cloudlist.quarterstaf.com/

CloudList finner du i Android Market, og det er gratis.

Bli den første til å gi CloudList terningkast på AppLista.no

AppLista.no finner du over 200 apps til Android, iPhone, Symbian, Windows og BlackBerry som er vurdert av norske mobilbrukere.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen