Gjør det selv med Canon SELPHY

Canon har fra før flere sublimeringsskrivere i CP-serien, og utvider nå denne. I tillegg lanseres en ren blekkskriver kalt Selphy DS700. Denne tilbyr en rekke finesser som Canon mener forbrukerne vil sette pris på.

Felles for de nye kompakte modellene er mulighet for direkte utskrift fra digitalkamera og medfølgende programvare for sortering og arkivering, ZoomBrowser EX.

Canons Selphy-serie med kompakte fotoskrivere

Selphy CP400 og Selphy CP500 er to nye sublimeringsskrivere i CP-serien. En sublimeringsskriver skriver ut i tre lag, med en farge om gangen (C, M, Y). Blekket tar de fra en kompakt fargepatron, som følger med ved kjøp av papir.

Med et "fotavtrykk" som er litt større enn et CD-etui er disse skriverne meget portable. De nye CP-modellene har USB- og PictBridge-inngang, for direkte utskrift fra digitale kameraer.

Utskriftshastigheten skal det heller ikke være noe å utsette på, med en 10x15-fotoutskrift på respektive 81 og 63 sekunder for de to modellene.

CP400 og CP500 støtter i tillegg til 10x15cm en rekke formater, også med mulighet for utskrift på klistremerker og i passbildestørrelse.

CP400 ventes i salg inneværende måned, og til en veiledende pris på 1499.-. CP500 kommer i oktober, og forventes å ligge på omkring 1999.- (veiledende).

Canon Selphy DS700

Selphy DS700 er en skriver med vanlig blekkskriverhode. Den har en dråpestørrelse på 2 picoliter, som burde kunne gi gode fotoutskrifter. DS700 har i likhet med CP-serien én kompakt patron, som forventes å kunne gi 75 sider i 10x15-format.

En utskrift av et 10x15-format bilde skal ta på 85 sekunder, som er noe tregere enn de CP-serien. Også DS700 har mulighet for en rekke papirformater.

DS700 har flere tilkoblinggsmuligheter: IrDa for overføring fra kompatible kameratelefoner, USB1.1, samt minnekortlesere med støtte for de vanligste minnekortene.

Skriveren leveres i tillegg med fjernkontroll og mulighet for tilkobling til TV. Dette gir anledning til å vise, velge og skrive ut bilder rett fra TV-skjermen.

Selphy DS700 forventes i salg fra november, og med en veiledende pris på 2299.-.

(Kilde: Pressemelding fra Canon Norge)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen