Gjør deg klar til årets mobilfest

Mobile 2011 er bare én måned unna.

Helt siden 2006 har Mobilen.no arrangert årets største mobilfest i Norge, og 2011 er intet unntak.

Arrangementet heter i år Mobile 2011, og vil bestå av både appkonferansen AppWorks og forhandlerkonferansen Mobile Retail, i tillegg til den prestisjefylte prisutdelingen Gulltasten.

Arrangementet finner sted på Vulkan i Oslo, den 17. november. Det vil si at det bare er drøyt én måned til Mobile 2011 setter i gang, så husk å melde deg på i tide.

AppWorks blir en del av Mobile 2011

I år vil programmet bli enda fyldigere enn tidligere år, med innlemmelsen av applikasjonskonferansen AppWorks. Her vil det diskuteres alt som handler om applikasjoner for både nettbrett og mobiler, og det vil være interessant for både utgivere og kunder.

Temaene for de ulike foredragene som vil holdes i regi av både AppWorks og Mobile Retail er ikke 100 prosent spikret enda, men de vil bli både aktuelle og interessante. Som mediepartner vil Mobilen.no komme tilbake med mer informasjon om dette så fort det er klart.

Under kan du se årets program:

  • 9:00 – AppWorks / Mobile Retail
  • 12:00 - Lunsj
  • 13:00 - AppWorks / Mobile Retail
  • 16:00 - Pausearrangementer
  • 18:00 - Mingling
  • 20:00 - Gulltasten
  • 23:00 - 02:00 - After-party

Som du kan se vil Mobile 2011 foregå hele dagen, og konferansene begynner allerede klokken ni på morgenen. Her kan du velge om du vil lære om og diskutere applikasjoner på AppWorks, eller heller ta en tur innom forhandlerne ved Mobile Retail-området.

Når kvelden nærmer seg vil den virkelige festen begynne, da vinneren av Gulltasten skal kåres. Her blir det servert gallamiddag, og folk får tid til å mingle i finstasen sin før den etterlengtede premieutdelingen starter.

Du kan lese mer om programmet på Mobile 2011s egne hjemmeside.

Vær raskt ute

Som sagt lønner det seg å være tidlig ute for å få plass på arrangementene. Du kan enten velge å kjøpe en billett til hver enkelt av de tre arrangementene, eller kjøpe en fellesbillett som gjelder for hele Mobile 2011. En billett til ett arrangement vil koste 3 000 kroner, 4 500 for to og en billett for hele dagen koster 5 000 kroner.

Billetter kan kjøpes via nettsiden til Mobile 2011.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om Mobile 2011 de kommende ukene. Følg med!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen