Gjør Blackberry en iPhone?

Blackberry - uten trykkfølsom skjerm

(Foto: RIM)
(Foto: RIM)

Både Blackberry og iPhone er rimelig fersk på mobilmarkedet. Men det er også den eneste likheten mellom de to. For mens Blackberry har gjort stor suksess hos travle e-postbrukere med slips og dokumentmappe, appelerer iPhone til trendnissen med Converse og MacBook under armen.

Men bare enn så lenge, skal vi tro teleanalytiker i ARCommunications, Carmi Levy. Han tror Research In Motion, selskapet bak Blackberry, sin neste telefon vil være rettet mot mannen i gaten, i likhet med iPhone.

- 9000-serien vil være en telefon med trykkfølsom skjerm, veldig lik i form og fasong med iPhone, sier Levy til magasinet Unstrung.

Amobil har tidligere skrevet om 9000-serien, og deriblant at telefonen skal ha trykkfølsom skjerm og GPS. Levy mener telefonen i tillegg skal ha en rekke morofunksjoner og 3G, samt et Apple-lignende grensesnitt. Analytikeren peker på at enheter rettet mot vanlige brukere uten tastatur er fremtiden for Blackberry, og forventer at RIM avslører planene 1. kvartal neste år.

9000-serien har vært mye diskutert den siste tiden. Og selv om RIM selv avstår fra å kommentere ryktene, kan informasjonslekkasjene tyde på at telefonen ikke er langt unna.

(Kilder: PC Advisor, Unstrung, Blackberry)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen