Gjør mobilen din ugagn i lommen?

Gjør mobilen din ugagn i lommen?

Da kan dette trikset hjelpe deg!

Du kan skru av og på fjernstyringen i selve programmet, eller du kan legge en widget på hjemmeskjermen.
Du kan skru av og på fjernstyringen i selve programmet, eller du kan legge en widget på hjemmeskjermen.

Hvis du stadig har hodetelefoner koblet i Android-telefonen din kan det hende du har opplevd dette. Du låser telefonen din, men kort tid senere bytter telefonen låt – eller enda verre, den ringer tilfeldig person i kontaktlisten din.

Fenomenet er desverre ikke uvanlig på Android-telefoner. At telefoner gjør uventede ting kan ha flere årsaker, men bruker du hodetelefoner på mobilen din ligger problemet sannsynligvis et eller annet sted i kabelen eller i kontakten på telefonen.

Les også: Test av Starkey HF-2

Last ned Headset Blocker

Hvis problemet dukker opp uansett hvilket sett hodetelefoner du bruker, kan det være en tanke å oppsøke verksted. Hvis problemet har rammet favoritt-headsetet ditt, eller om du mistenker at skaden ikke dekkes av garanti finnes det faktisk en app du kan prøve.

Appen heter Headset Blocker, og den skrur av fjernstyringsfunksjonene i lydutgangen på mobilen. Du vil riktignok ikke kunne bruke eventuelle knapper på hodetelefonene dine etter dette, men i det minste lever ikke telefonen sitt eget liv i lommen.

Gå til Headset Blocker i Google Play

Les også: Zipbuds holder kabelen flokefri

Mikrofonen funker fortsatt

Hvis du har hodetelefoner med håndfrifunksjoner på kan du fortsatt snakke i mikrofonen på kabelen, men du må besvare samtalen på mobilskjermen.

Applikasjonen er gratis og ligger på Android Market/Google Play. Hvis du sliter med å velge riktig i søkeresultatene er det utvikleren Roadkill som har laget den riktige versjonen.

På denne siden finner du flere smarte mobiltips

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen