Her er det fremdeles supersalg

Her er det fremdeles supersalg

Gikk du glipp av fredagens handlebonanza? Se «Black Friday»-tilbudene som varer hele helgen.

Sist oppdatert: 01.12. kl. 01:55: Vi har tatt oss friheten å blinke ut butikkene som kjører tilbudene over hele helgen (så vidt vi vet). Se etter utropstegnet!

Det amerikanske shoppingfenomenet Black Friday er å betrakte som selve avsparket på julehandelen, og er årets viktigste handledag «over there». Da har mange butikker supertilbud på alle slags varer, inklusive mobiltelefoner, PC-er, nettbrett, kameraer og tilbehør.

Også her på berget har Svartefredag fått et solid fotfeste de siste årene, og det er snart ikke en nettbutikk med respekt for seg selv som ikke har noen tilbud på lager akkurat denne fredagen.

Vi vil med denne artikkelen prøve å holde deg oppdatert gjennom dagen med hvilke nettsteder som har gode Black Friday-tilbud, og siden nettbutikker ikke følger vanlige åpningstider, snakker vi potensielt om 24 timer med handlegalskap. I fjor kjørte for øvrig også noen butikker Black Friday hele helgen, så det bør være gode muligheter for å kunne svi av noen kroner om du ønsker det.

Med vår Prisguides splitter nye dagstilbud-funksjon, har du alltid full oversikt over butikkenes beste tilbud »

Om du finner et produkt du har lyst på, hjelper også Prisguides tilbudsjekk deg å finne ut hvor godt tilbudet til nettbutikken egentlig er.

Tilbud i Norge

Disse norske nettbutikkene har Black Friday-tilbud i en eller annen form. Av erfaring vet vi denne lista vil bli lenger utover fredagen.

Aner du ikke hva du bør se etter?
Sjekk våre ferske julegavetips for spilleren »

Internasjonale spillbutikker

Er du spillinteressert, kan det være noen godbiter å plukke opp.

Tilbud i utlandet

Omtrent samtlige amerikanske nettbutikker holder Black Friday hvert år, og internasjonale forhandlere har også hengt seg på. Blant de største navnene finner vi:

Forumet vårt er selvsagt også et hett sted å finne de nyeste og beste tilbudene. Bli med i debatten i kommentarfeltet under, eller følg med i denne forumtråden.

Se vår guide:
Slik skaffer du billige varer fra USA »

Tips oss!

Listen over blir ikke komplett uten din hjelp. Vet du om en nettbutikk som har gode Svartfredagstilbud, men ikke står på listen? Del gjerne tipset med oss i artikkelkommentarene under, eller send en e-post til undertegnede, så skal vi oppdatere listen ved første mulighet.

Hvorfor akkurat denne fredagen?

Black Friday kommer dagen etter amerikanske Thanksgiving, den årlige høsttakkefesten som opprinnelig stammer tilbake til da indianeren Squanto hjalp pilgrimene med maisavlingen i 1621.

I moderne tid går Thanksgiving Holiday over fire dager, der familie og venner samles til et hyggelig lag med kalkunmiddag som den vanligste hovedretten. Det hele avrundes med handledagen Black Friday, eller «Svartefredag» på norsk.

Usikker på netthandel?
Slik handler du best på nett »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen