Gjør deg klar for reklame etter dobesøket

Teknofil Gjør deg klar for reklame i do-speilet

(Bilde: Novo Ad, All Rights Reserved)

Gjør deg klar for reklame etter dobesøket

Snart kommer det annonser i speilene på offentlige toaletter.

Offentlige toaletter er vel ikke det stedet du drømmer mest om å besøke, men her er dårlige nyheter for de som virkelig hater reklame: Selskapet Novo Ad har utviklet teknologi som forvandler speil til en elektronisk skjerm for reklamer.

I den ikke altfor fjerne fremtiden må du belage deg på at det kanskje vil dukke opp reklamer for tannkrem, hudpleieprodukter, restauranter eller klær mens du vasker hendene, pudrer nesen eller retter på hårsveisen mens du er på offentlige toaletter.

LED-skjerm

Foto: Novo Ad, All Rights Reserved

Speilene er egentlig skjermer bestående av lysdioder, en intern harddisk og det selskapet kaller «veldig avansert programvare».

I demonstrasjonsvideoen nedenfor kan du se en kvinne på et offentlig toalett som ser en statisk reklame som tar opp hele speilet. Når hun nærmer seg, forvandler reklamen seg til en miniatyr med levende bilder og plasserer seg oppe til høyre hjørne. Dermed kan du se på en reklamefilm og deg selv samtidig.

Reklamespeilet ble testet ut på offentlige toaletter i den israelske byen Tel Aviv i mai, og i denne måneden står en by i Frankrike for tur.

Bli vår fan på Facebook!
Bli vår fan på Facebook!

Det er foreløpig uklart når denne teknologien får en bred lansering, men inntil videre kan du fremdeles nyte reklamefrie toaletter rundt omkring.

Se hvordan det er tenkt at reklamesystemet skal fungere i videoen nedenfor:


(Kilde: Los Angeles Times)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen