KONKURRANSE: Gjør deg klar for ny fotomaraton
Konkurranse
(Bilde: Christine Nilsen, All Rights Reserved)

Gjør deg klar for ny fotomaraton

Går av stabelen i slutten av august i Oslo.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lørdag 25. august går nok en gang Oslo Fotomaraton av stabelen i hovedstaden. Konkurransen byr på enkle regler, hver deltaker skal i løpet av maratonets 12 timer ta 12 bilder. Hver tredje time får deltakerne utlevert tre forskjellige temaer som skal fortolkes. Oppgavene blir levert ut på forskjellige steder i hovedstaden, og hver deltaker må reise rundt og få stemplet deltakerkortet sitt og hente ut nye oppgaver. På denne måten blir de forskjellige sjekkpunktene møtesteder hvor fotografene kan møtes for å diskutere de ulike utfordringene.

Les også: KONKURRANSE: Fotomaraton i Oslo

Oslo Fotomaraton har blitt arrangert en rekke ganger tidligere, og starter i år som i fjor på Café Vespa, som ligger ved Sofienbergparken. Årets rute holdes hemmelig, slik at ingen av deltakerne vet noen ting om hva som venter dem og hvor de skal dra før startskuddet går. Nytt for året er imidlertid at Oslo Fotomaraton har inngått et samarbeid med organisasjonen Bistand for barn, slik at 50 kroner av deltakeravgiften på 190 kroner går til et prosjekt som skal gjøre foto til et valgfag på en videregående skole i Colombia

Foto: Christine Nilsen, All Rights Reserved

Les også: Blir du årets svart-hvitt fotograf?

I år er det også satt en øvre grense på 200 deltakere, så her gjelder det å være først til mølla. Påmeldingen er bindende, og påmeldingsavgiften betales samtidig som man melder seg på. Tidligere var det mulig å delta med analoge kameraer, men i år som i fjor er det bare tillatt med digitalkamera. Mer informasjon om konkurransen finner man på hjemmesiden til Oslo Fotomaraton.

Kilde: pressemelding

Les også: Se brukernes beste junibilder

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen