Logitech Cube finner opp musen på nytt

Gjett hva dette er

Logitech Cube finner opp musen på nytt

Kommer på markedet i slutten av måneden.

Logitech prøver å revolusjonere musesjangeren, og lanserer den nye musen Logitech Cube.

Skroll som en smarttelefon

Cube er rett og slett en kube med berøringsfølsomme sider, som ifølge Logitech vil forandre vår oppfatning av hva en datamus egentlig er. Den firkantede designen skal angivelig ikke påvirke ergonomien, som Logitech sier er svært god, selv om musen er svært liten.

Du bruker musen på vanlig måte, men i stedet for å skrolle gjennom nettsider og dukumenter ved hjelp av et skrollehjul, kan du her bruke de berøringsfølsomme sidene til å skrolle med fingrene. Dette gjør at skrollingen oppleves som langt glattere enn med et hjul, og Logitech sammenlikner det med å bla seg gjennom sider på en smarttelefon.

Ikke bare en mus

Den spesielle utformingen skal også gjøre Cube til et ekstra godt presentasjonsverktøy. Den passer lett inn i en lomme eller i håndflaten når du står og presenterer noe, og med et enkelt trykk på en av sidene får du opp neste lysbilde på presentasjonen. Hvis du vil gå tilbake kan du bare snu Cuben i hånda, og trykke igjen.

Den lille musen støtter også Logitechs nye Unifying-mottaker, som lar opptil seks ulike Logitech-enheter være koblet til datamaskinen via én USB-plugg. Dermed vil Cuben passe godt inn sammen med resten av Logitech-dingsene dine, som kanskje også støtter Unifying-mottakeren. Foreløpig er det forsåvidt bare et utvalg av datamus og tastaturer fra Logitech som støtter den nye teknologien.

Logitech Cube vil komme i butikkene i løpet av januar, og vil komme i både svart og hvitt. Veiledende pris er satt til 569 kroner.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen