Gjem 8 GB data i mansjettknappen
Teknofil

Gjem 8 GB data i mansjettknappen

James Bond bør skaffe seg et par slike.

Sliter du med å holde styr på minnekort og USB-pinner som slenger rundt i lommer og skuffer? Her er en løsning som lar deg holde orden på filene, samtidig som du ser raff ut i findressen. Den britiske treskjæreren Rob Smith har laget et par stilige mansjettknapper som hver rommer 8 gigabyte flash-minne.

Med disse kan du være geek og samtidig se bra ut.
Med disse kan du være geek og samtidig se bra ut.

De valnøttfargede knappene er skåret ut i tre, og med deler av sølv gjør den ikke skam på mafiadressen. På innsiden av kunstverket ligger omtrent 30 forskjellige deler, blant annet fra ødelagte klokker. USB-pinnen kan lett frigjøres fra selve knappen. Et blått LED-lys varsler når enheten arbeider.

Som mansjettknapper flest, er de laget som et par. Det fine med dette, er at du kan ha jobbfiler på den ene hånden og private saker på den andre.

Ideen er ikke ny. Mansjettknapper med lagring har eksistert lenge, men det er tvilsomt om noen av de konkurrerende produktene er like forseggjorte, og dyre, som disse.

Prisen er nemlig stiv; Hele 1400 kroner koster denne dresspryden. Dessuten er det eneste eksemplaret nå solgt. Men heter du James Bond og har britisk etterretning som arbeidsgiver, klarer du sikkert å "overtale" designeren til å lage et nytt par til deg.

Les også: USB-pinne renser vannet

Kilder: Engadget, Artype

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen