Gizmondo utfordrer PSP

Håndholdte spillkonsoller er i vinden om dagene, og nå har Tiger Telematics bestemt seg for å gi Sonys Playstation Portable en solid utfordrer. En oppdatert versjon av deres Gizmondo-konsoll skal være med å kjempe i den stadig økende kampen om spilleglade ungdommer.

Den nye modellen vil ha en fire tommer stor bredskjerm med en oppløsning på 480 x 272 punkter. I likhet med PSP vil Gizmondo ha WiFi-støtte slik at du trådløst kan koble den opp mot internett for surfing, eller spille mot andre spillere. Blåtann 2.0 er også på plass for kjapp overføring.

Gizmondo har fått en kraftig oppgradering fra den forrige modellen når det gjelder prosessorkraft og minne.

- Vi øker kraften på prosessoren dramatisk til over 500 Mhz på Widescreen-modellen og øker minnet betraktelig. Selv om 3D-akseleratoren som er brukt i Gizmondo for øyeblikket er den beste som finnes, vil neste generasjon ta oss til en ny dimensjon visuelt sett, sier administrerende direktør i Tiger Telematics, Steve Carroll.

Kan brukes til alt
Mens andre konsoller har fokus på spill ønsker Gizmondo å være en dings du kan bruke til nesten alt. Den fungerer for eksempel som en mobiltelefon slik at du kan bruke den til å sende SMS og MMS. I tillegg er den utstyrt med et kamera på to megapiksler og GPS i tilfelle du roter deg bort.

Som om ikke det var nok får du også TV-ut, MP3-spiller, USB-tilkobling og en rekke andre mer eller mindre nyttige funksjoner. For en fullstendig spesifikasjonsliste kan du kikke på PrNewsWires nettsider.

(Kilder: TheRegister, PrNewsWire, WindowsForDevices, 1up)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen