Girer opp Geforce GTX 460

FTW EE-utgaven
FTW EE-utgaven

EVGA har blitt etter hvert blitt kjent for sine mange overklokkede Geforce-kort, denne gangen er det Geforce GTX 460 som får gjennomgå, og de to modellene som nå lanseres går inn som FTW-kort. FTW står da som kjent for "for the win"

Spesifikasjonsmessig noterer vi oss en kjernefrekvens på 850 MHz, en shaderfrekvens på 1700 MHz og en minnefrekvens på 4000 MHz. I tillegg har kortet selvfølgelig alle de samme egenskaper som andre Geforce GTX 460-baserte kort.

EVGA kommer med to utgaver av Geforce GTX 460 FTW, begge to har frekvensene nevnt over samt 1 GB med GDDR5-minne. Forskjellen mellom dem ligger i kjøleren, der en ene har det EVGA omtaler som external exhaust, eller EE på slutten av modellnavnet. Nå må ikke det forveksles med at kortet uten EE ikke pumper litt varmluft ut bak, poenget er at EE benytter en radialvifte og dermed kan styre det meste av varmluften ut.

Den vanlige FTW-utgaven ligger på 260 USD, mens EE-versjonen ligger på 270 USD. Sistnevnte er ikke klar for levering, mens den første er det.

(Kilde: EVGA)

FTW
FTW

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen