Gir tre års garanti

Klart Svar har derfor forandret garantireglene for butikken, og vil nå ha en tre års garanti på telefoner som er solgt etter 1. november. Modeller som er kjent for å ha mye problemer vil dessuten bli fjernet fra butikkhyllene, lyder beskjeden fra kjeden.

- Vi utvider nå garantitiden fra et til tre år på telefoner som er solgt etter 1. november, sa markedsjef i Klart Svar, Roy Westbye til teleavisen.no.

Videre i pressemeldingen sier Klart Svar at de har sett seg lei at enkelte telefonmodeller til stadighet må inn til service. De forteller også at de er lei produsenter som slipper halvferdige modeller, og som så i andre omgang ikke tar ansvar ved å både ha lang ventetid på reklamasjoner og dårlig service.

Man bør bite seg merke i at denne uttalelsen kommer kort tid etter at Forbukerombudet gikk ut og hevdet at enhver kunde, uavhengig av mobilmerke, har krav på 5 års reklamasjonsrett på telefonen sin. Dette er i strid med de fleste forhandleres mening om at man kun har rett å reklamere på mobiltelefoner i ett eller to år etter kjøpet. Mer informasjon om dette finnes på Forbrukerportalens hjemmesider.

For mer informasjon om Klart Svars nye garanti kan man besøke selskapets hjemmeside, der man finner en skriftlig versjon av utspillet.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen