Gir telefonen Blåtann

Jabra er en av de mest annerkjente produsentene av Blåtann-headsett på markedet. Produsenten har nå laget et produkt som gjør at nesten alle mobileiere kan bruke de populære trådløse headsettene uten å ha Blåtann-teknologi på telefonen sin.

Jabra A210 er enkelt og greit en liten enhet som gjør telefoner uten Blåtann istand til å kommunisere med Blåtann-headsett. Dette gjøres ved å plugge enheten inn i samme åpning som man vanligvis ville ha plugget inn den vanlige håndfri-porten (2,5mm mini-jack).

Det er en enkel sak å få enheten til å kommunisere med Blåtann-headsettet. Det eneste man trenger å gjøre er å holde inne en knapp som "parrer" A210 sammen med headsettet, akkurat slik man ville gjort med en vanlig Blåtann-telefon. Dermed kan også eiere av gamle mobiltelefoner kjøre bil og snakke i trådløst headsett mens telefonen befinner seg i baksetet eller bagasjerommet.

Enheten må lades separat, i tillegg til både telefon og headsett, og blir i så måte en ekstra dings å drasse på. Taletiden er oppgitt til 8 timer, mens standbytiden skal ligge på 240 timer.

A210 skal allerede være på markedet, men vi lyktes ikke i å finne noen pris. Mer informasjon om produktet finnes på Jabras egne hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen