Gir iPod baller

Hva sier du til en fjernkontrollhøyttalerball til iPod-en din? iBall er siste nytt fra Oregon Scientific, som produserer ekstrautsyr til iPod. Ballen kommer med en egen separat ladestasjon til iPod som overfører musikken trådløst. Det hele sendes over 2,4GHz-frekvensen, og Oregon lover krystallklar lyd opp mot 30 meter fra ladestajonen. Stajonen kan også brukes til å synkronisere iPod mot iTunes dersom du kobler den til datamaskinen din.

Ballen har to diskanthøyttalere og en basshøyttaler innebygget. Den har også en integrert fjernkontroll som kommuniserer med iPod-en som står i ladestajonen. Dermed er det bare å sette iPod-en fra seg i stua, og rusle rundt i huset med ballen samtidig som du har full kontroll over musikken.

Høyttaleren har en liten skjerm som viser tid, lydstyrke, signalstyrken mot senderen, batteristatus og hvilken lydkilde du spiller fra: Ladestajonen har nemlig mulighet for tilkobling av en ekstra lydkilde, som for eksempel en radio. Ballen på sin side har en egen lydutgang som gjør at du kan koble den til for eksempel et stereoanlegg.

Ballens batterier skal gi en spilletid på mellom seks og åtte timer, i følge Oregon. Det følger også med nettadapter til ballen, slik at du slipper å være avhengig av batteri. Utstyret er kompatibelt med iPod mini, nano, shuffle og selvsagt vanlig iPod. IBall koster rundt 2000 kroner ($299,99) uten frakt og toll.

(Kilder: Mobilemag.com, Oregonscientific.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen