Harald Bøyum , Systemsjef, Network Norway (Bilde: Network Norway)

Gir gratis personsvar i utlandet

Network Norway og One Call gjør det nå gratis å motta beskjeder på personsvar mens du er i utlandet. Per dags dato koster det penger når andre legger igjen beskjed på mobilsvar, fordi samtalen sendes via landet du befinner deg i og til personsvar hos operatøren din.

Men i stedet for å sende samtalen via landet du er i, vil Network Norway nå automatisk viderekoble samtalen direkte til personsvar når du ikke tar telefonen i utlandet.

– Koster ikke noe ekstra

Harald Bøyum, systemsjef i Network Norway, er stolt av at Network Norway er først med tjenesten.

– Vi ønsker jo selvfølgelig et konkurransefortrinn, og her har vi fått til en løsning som ikke koster kunden noe ekstra. Du som sluttkunde har ikke kontroll på når noen ringer, og dersom du ikke tar telefonen eller har denne avslått så kan det i dag bli veldig dyrt, sier han til Amobil.

Ikke alle med det første

Det er gjennom nettet til Network Norway at One Call kan tilby akkurat samme løsning. I tillegg til One Call bruker også både Ipea og Lebara nettet til Network Norway. Men disse vil ikke få denne løsningen med det første.

– I utgangspunktet når du er på nett, så har du tilgang til vår infrastruktur. Men vi kan ikke legge alle til på en gang, så vi tar dette operatør for operatør. Så derfor oppfordrer vi kundene til å ta direkte kontakt med operatøren som er i vårt nett for å høre om de har innført løsningen, forklarer Bøyum.

Men å ringe opp personsvar koster fortsatt.

– Ringer du opp til personsvar fra utlandet må du selvfølgelig betale. Men i motsetning til fakturering for å ha personsvar mens man er i utlandet, så er ikke denne avgiften skjult på noe vis, avslutter Bøyum.

(Kilder: Network Norway, One Call)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen