Syncmate får Windows og Mac til å snakke sammen. (Bilde: Alle bilder: Eltima)

Gir deg bedre Mac-synkronisering

De færreste mobilprodusentene har laget synkroniseringsprogramvare mot Apples Mac OS. Det finnes riktignok en hel del tredjepartsprogramvare og Isync-verktøyet fra Apple selv, men disse kan overhodet ikke måle seg med synkroniseringsmulighetene du har mellom en Windows-PC og en Windows Mobile-telefon.

Årsaken er naturlig nok at Mac OS og Windows bruker forskjellige programmer for å utføre like oppgaver. Nå har Eltima tatt synkroniseringsprogrammet Syncmate et hakk videre, og gitt det utvidet støtte for synkronisering på kryss av plattformene.

Itunes-støtte.
Itunes-støtte i "expert"-versjonen.

Fiendene snakker sammen

Den største nyheten i siste versjon av programvaren, Syncmate 1.4, er at du nå kan synkronisere e-post mellom en Windows Mobile-telefon og Apples mailprogram Mail.

I tillegg snakker notatfunksjonen i telefonen samme språk som Stickies i Mac OS, og kalenderfunksjonen kan synkroniseres med Ical.

Dersom du også vil synkronisere bilder og musikk med Iphoto og Itunes, finnes det støtte for dette i "expert"-versjonen av Syncmate. Denne koster imidlertid $ 39,95, som tilsvarer rett over 200 kroner. Varianten uten multimediestøtte er gratis.

Programvaren støttes av Mac OS X Tiger (10.4) og Mac OS X Leopard (10.5), og Windows Mobile 5 og 6.

For å se programvarens fulle spesifikasjoner, eller for å laste ned programvaren, kan du sjekke ut produsentens hjemmesider.

(Kilder: windowsfordevices, eltima.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen